Tuesday, August 5, 2014

Pengedar DrSneez Diperlukan


Beyond Mama kini merupakan stokis sah untuk produk krim selsema DrSneez. Kami mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar untuk produk ini. Belian minimum cuma 12 kotak untuk layak mendapat harga pengedar. Boleh hubungi kami di 013-8505778 atau contact@beyondmama.com sekiranya berminat.

Selsema akan membuatkan bayi anda tidak selesa, hidung tersumbat, sukar bernafas, sukar untuk minum atau makan, sukar untuk tidur, dan sebagainya. Krim selsema DrSneeze merupakan penyelamat untuk semua masalah di atas. Ia sesuai digunakan dari golongan bayi sehingga dewasa. Selain selsema, DrSneez juga sesuai untuk melegakan masalah resdung, hidung tersumbat, bersin yang kerap di awal pagi, kegatalan pada bahagian hidung dan mata.

Keunikan DrSneez, ia dicipta oleh seorang doktor tempatan melalui teknologi thrudermal dan menggunakan ramuan tradisional yang semulajadi iaitu Habbatus sauda, kunyit, kopi arabica, dan jintan hitam. Formula tersebut bersifat anti-oksida dan anti keradangan untuk melegakan masalah pernafasan.

DrSneeze memang wajar dimiliki oleh setiap ibu kerana ia merupakan alternatif terbaik untuk pengambilan ubat selsema. Memberi ubat pada bayi yang masih kecil adalah tidak digalakkan. Ia juga merupakan pilihan terbaik buat anak yang sukar untuk makan ubat.

No comments:

Post a Comment