Saturday, January 26, 2013

Vita-Lea for Children

ChewableVita-Lea merupakan multivitamin khas untuk kanak-kanak dan boleh mula diambil seawal usia 2 tahun. Seperti mana anda menyayangi anak anda, sayangilah kesihatannya juga. Kanak-kanak kecil masih belum mengerti untuk membezakan sesuatu makanan itu berkhasiat atau tidak. Kanak-kanak juga banyak terdedah kepada junk food dan processed food yang mudah didapati di mana-mana. 

Jangan biarkan anak anda terus kekurangan nutrients. Vita-Lea for Children lengkap dengan 19 vitamin dan mineral penting yang anak anda perlukan. Hasil yang akan anak anda perolehi melalui pengambilan Vita-Lea for Children secara konsisten adalah:

  • Tumbesaran yang ideal
  • Lebih sihat dan sukar untuk jatuh sakit
  • Peningkatan sistem imun badan
  • Tulang dan gigi yang kuat dan sihat
  • Lebih cergas dan cerdas

Vita-Lea for Children tidak mengandungi pengawet, perasa atau pemanis tiruan. Rasa manisnya adalah dari penambahan xylitol yang tidak akan menyebabkan kaviti pada gigi. Sayangilah anak anda dengan melindungi kesihatannya. Kita mampu membelikan anak kita pakaian yang selesa dan alat mainan yang mahal. Mengapa kita tidak mampu untuk membuat investment yang kurang dari RM50 ke atas kesihatannya? Hubungi Beyond Mama sekarang untuk membuat tempahan atau pembelian.No comments:

Post a Comment