Sunday, January 27, 2013

Meal ShakeMeal Shake merupakan minuman multivitamin yang mempunyai perasa vanilla yang sangat lazat. Walaupun Meal Shake dikategorikan dalam kategori Children's Nutrition, ia juga sesuai untuk dinikmati oleh setiap lapisan usia termasuk bayi, kanak-kanak, ibu mengandung, vegetarian, etc. Jika anak anda seorang yang sukar untuk multivitamin yang berbentuk tablet, Meal Shake adalah alternatif yang terbaik buat anda.

Meal Shake menjadi pilihan ibu-ibu yang mempunyai anak yang cerewet memilih makanan atau tiada selera makan. Meal Shake memastikan anak anda akan mendapat nutrient harian yang diperlukan pada kadar yang secukupnya. Malah, ramai ibu memberi testimoni positif yang selera makan anak-anak mereka semakin bertambah sejak mengambil Meal Shake. Ramai juga ibu menggunakan Meal Shake bersama Omega Guard dan Nutriferon untuk merawat anak yang sakit seperti demam, batuk berkahak, selsema, lung infection, lelah/asthma, etc.

Meal Shake mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral yang lengkap termasuk lactalbumin, immunoglobulin, lactoferrine, bacteriolysin, etc. Antara manfaat utama dari pengambilan Meal Shake ialah membantu tumbesaran, sebagai anti-oksida, detoksifikasi dan untuk kecantikan kulit.Meal Shake juga merupakan produk utama dalam set Mighty 3 Gems (klik pada link) - set popular sebagai pengganti sarapan pagi atau ketika sahur. Ia boleh dicampurkan bersama apa jenis minuman kegemaran anda samada panas atau sejuk. Sangat sesuai untuk dicampur bersama fruit smoothies. Ia tidak mempunyai sebarang pewarna dan gula tiruan.  Dapatkan Meal Shake anda dari Beyond Mama sekarang!
No comments:

Post a Comment