Friday, November 23, 2012

Jom Jadi Ahli / Pengedar Shaklee

Kebanyakan customer Beyond Mama yang membeli supplement Shaklee dari kami dan kembali untuk membuat repeat order akan kami tawarkan peluang menjadi distributor Shaklee. Ini adalah kerana dengan hanya menggunakan supplement Shaklee untuk kegunaan sendiri, anda juga berpotensi menerima cash bonus setiap bulan dari Shaklee. 

Mendaftar sebagai Shaklee Distributor adalah sangat mudah. Anda cuma perlu membayar membership fee sebanyak RM65 dan tambah RM10 untuk kos penghantaran kit. Untuk yang tinggal di Sabah/Sarawak, kos penghantaran adalah sebanyak RM20. Kaedah ini sesuai untuk yang ingin menjadi ahli Shaklee untuk kegunaan diri sendiri dan keluarga.

Bagi yang berminat untuk menjadi Shaklee Distributor untuk tujuan bisnes, anda boleh membeli produk Shaklee minimum 200UV (harga sekitar RM600++) dan anda akan mendapat free membership serta-merta. Kami akan membimbing anda untuk membuat pilihan produk untuk memulakan bisnes anda. 


Apa kebaikan menjadi ahli/pengedar/distributor Shaklee?
 1. Modal permulaan yang rendah. 
 2. Dapat membeli dengan harga ahli. Penjimatan sehingga 35%.
 3. Dapat membeli produk dengan harga yang lebih murah dari harga ahli melalui promosi bulanan Shaklee.
 4. Berpeluang mengumpul point dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan penggunaan sendiri. Pengambilan supplement adalah amalan dan investment yang berterusan, jadi anda akan berpeluang menjana pendapatan yang berterusan.
 5. Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara part time.
 6. Tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk menyimpan stok. Shaklee boleh membantu anda membuat dropshipping kepada customer anda.
 7. Tidak diwajibkan maintain point setiap bulan. Point adalah bergantung kepada banyak mana bonus yang anda inginkan. Tiada paksaan.
 8. Tidak diwajibkan menaja downline. Anda cuma perlu banyakkan sharing session untuk menarik lebih banyak ahli untuk menambahkan bonus bulanan anda. Sekali lagi, ia bergantung kepada target bonus yang anda inginkan.
 9. Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Kebanyakan distributor Shaklee membuat bisnes secara online dan perkongsian secara offline sahaja bersama family dan rakan terdekat. 
 10. Harga produk yang berpatutan dengan kualiti produk yang hebat. Shaklee telah mencapai score 8.9 per 10 untuk effectiveness rating. Supplement Shaklee adalah semulajadi (bukan sintetik), selamat dan berkesan. Rangkaian produk hebat untuk penggunaan seisi keluarga dari kanak-kanak ke warga emas. Kehebatan Shaklee membuatkan produk ini senang untuk dijual.

Itu adalah antara top 10 faedah menjadi ahli Shaklee. Selain untung runcit, anda berpeluang mendapat 3C bonus dari Shaklee. Apa itu 3C?
 1. Cash bonus - bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline.
 2. Car bonus - berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda.
 3. Convention bonus - berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah.

Saya ingin berkongsi tentang pengalaman ringkas saya sepanjang menyertai bisnes Shaklee. Saya merupakan pengguna Shaklee tanpa keahlian sejak tahun 2010. Mula menggunakan Shaklee kerana ingin mencuba breastfeeding set untuk memperbanyakkan susu badan.

Selepas 2 tahun, pada hujung June 2012, saya mendaftarkan diri untuk menjadi ahli Shaklee. Saya cuma mengambil pakej keahlian RM65 kerana saya belum bersedia untuk membuat bisnes Shaklee, hanya untuk kegunaan sendiri. Waktu itu, knowledge tentang bisnes Shaklee masih zero, jadi bulan itu saya tidak mendapat sebarang bonus peribadi.

Pada July 2012, sempena penubuhan blog Beyond Mama, saya cuba mempromosikan produk Shaklee. Saya kongsikan pengalaman menggunakan supplement Shaklee semasa mengandungkan anak ke-2. Alhamdulillah, saya mendapat bonus 3 angka bulan itu.

Pada August 2012 pula, ahli Shaklee saya makin bertambah dan saya telah dinaikkan pangkat dari Distributor ke Supervisor dan bonus saya mula mencecah 4 angka. Pada October 2012 pula, sekali lagi saya dinaikkan pangkat ke Senior Supervisor. Alhamdulillah dan saya akan terus berusaha untuk mencecah bonus 5-6 angka selepas ini.

Anda juga berpeluang mencapainya. Saya hanya melakukannya secara sambilan. Hubungi Beyond Mama sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan kami akan memberi bimbingan untuk anda berjaya.


Beyond Mama
013-8505778
info@artistique-couture.com
www.artistique-couture.com 

1 comment:

 1. terbaek kunaz! taniah...mg murah rezeki lg pasneh :)

  ReplyDelete