Wednesday, July 11, 2012

Uncang Mandian Herba Beyond Mama
Uncang Mandian 10 Daun Herba adalah 100% produk keluaran tempatan. Daun-daun herba yang digunakan adalah dipetik dan diproses sendiri, di mana keaslian serta kualitinya adalah terjamin. Ia terdiri daripada 10 jenis daun herba tempatan yang mampu memberi kesegaran pada tubuh badan anda terutamanya buat golongan ibu yang baru melahirkan anak. Ia membantu:

* Menyegarkan badan
* Melegakan sendi dan saraf yang tegang sewaktu bersalin
* Melancarkan peredaran darah
* Mengurangkan tekanan dengan haruman pati daun
* Mengurangkan angin dalam badan
* Membuang panas badan
* Meringankan kesan gangguan sihir

Uncang mandian ini juga sesuai digunakan untuk tujuan sauna, mandian aromaterapi untuk mengurangkan tekanan, mengurangkan kelesuan badan dan untuk mereka yang mengalami demam panas yang berpanjangan. Herba mandian ini telah menjadi pilihan ramai bidan-bidan kampung untuk dijadikan air mandian ketika berpantang dan pakej rawatan urutan badan. Anda tidak perlu lagi bersusah payah memetik daun-daun herba untuk tujuan tersebut. Didatangkan bersama Sabun 10 Daun Herba & Garam Bukit secara percuma.

Cara Penyedian:

1. Rebus 1 paket uncang mandian herba bersama 2-3 liter air selama 15-30 minit sehingga mendidih dan berbau wangi.
2. Masukkan air rebusan ke dalam baldi dan campur bersama air biasa.
3. Jiruskan ke badan secara perlahan supaya dapat meresap ke dalam kulit.
4. Jika anda mempunyai tab mandi, air rebusan mandian herba ini boleh dicampur ke dalam tab mandi untuk dijadikan air rendaman badan.
5. Keringkan uncang yang telah digunakan di bawah cahaya matahari untuk kegunaan seterusnya. 1 uncang boleh digunakan beberapa kali sehingga warna air rebusan tidak lagi kelihatan.

Dapatkan 1 set mandian herba Beyond Mama pada harga RM40 sahaja. 1 set mengandungi 4 paket uncang mandian herba yang boleh digunakan sehingga 12-16 kali mandian.  Sila layari laman web www.beyondmama.com atau klik di-sini untuk membuat tempahan. Atau hubungi kami di 013-8505778 atau contact@beyondmama.com untuk sebarang pertanyaan. Kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar bagi produk ini.

No comments:

Post a Comment